perjantai 14. lokakuuta 2016

Korkeatuottoinen.fi ja topfinance.fi sijoitukset - tappio jäi pieneksi


Kerroin viime postauksessani lopettavani sijoitukseni korkeatuottoinen.fi:n ja topfinance.fi:n. Lunastusvaiheessa olin epävarma siitä, että tulenko saamaan rahojani takaisin, jos moni muu sijoittaja on ehtinyt myymään oman sijoituksensa juuri ennen minua. Onneksi tämä pelko oli turha. Tai ainakin melkein. Ihan kaikkea en saanut takaisin.

Sekä korkeatuottoiseen että topfinanceen sijoittamani pääoman sain tililleni heti sijoituksen lopettamista seuraavalla viikolla. Myös korkeatuottoiseen kertynyt osinko maksettiin kahden viikon sisällä sijoituksen lopettamisesta.

Valitettavasti topfinance jätti tämän kertyneen osingon kuitenkin kokonaan maksamatta. Tulee pian kuluneeksi kolme viikkoa sijoitukseni lopettamisesta. Topfinance lupaa maksaa kertyneen osingon kahden viikon sisällä lunastusvaatimuksesta. Eipä ole kuulunut.

4 kommenttia:

 1. Itse en sanoisi että teit sijoituksellasi tappiota. Tappio tarkoittaisi nimittäin että olisit menettänyt sijoittamaasi pääomaa, eikä nyt niin tapahtunut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Jäin kokonaisuudessaan sijoituksesta ihan mukavasti voitolle, mutta itse sijoituksen myymisestä minulle kuuluva voitto jäi saamatta.

   Poista
 2. Onko tähän mitään päivitystä? Onko rahoja näkynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahoja ei ole näkynyt eikä kuulunut. Sijoituksen lopettamiseen asti osingot kyllä tulivat mallikkasti, mutta viimeinen jäi saamatta.

   Poista