perjantai 4. marraskuuta 2016

Top Finance maksoi sittenkin


Kerroin 25.9. lopettaneeni sijoitukseni Top Financeen. Reilun kahden viikon kuluttua sijoituksen lopettamisesta totesin Top Financen jättäneen viimeisen osingon maksamatta. Tämän jälkeen odotin vielä jonkun aikaa, kunnes ajattelin kuitenkin vielä yrittää saada näitä puuttuvia rahoja. Siispä otin henkilökohtaisesti yhteyttä kyseiseen yritykseen.

Lähetin Top Financen nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta viestiä Top Financen henkilökunnalle puuttuvista osingoista. Myöhemmin sain vastauksen, jossa pahoiteltiin viivästyneitä osinkoja, ja luvattiin maksaa ne 31.10. Osingot oli maksettu 2.11. ja ne saapuivat tililleni eilen.

Määrää en jaksanut ruveta tarkistelemaan, koska sen laskeminen olisi ollut niin monimutkaista. Minulla oli moneen eri aikaan aloitettuja sijoituksia, joilla oli eri korkotaso. Lisäksi maksussa oli (tai ainakin pitäisi olla) kaikki 10 prosentista puuttuvat osingot, Top Financen osinko kun nousee portaittain ajan kuluessa, ja vanhat 10% puuttuvat osingot maksetaan koron noustessa tai sijoituksen lopetettaessa. Maksun määrä ainakin näytti suunnilleen oikealta.

1 kommentti: