perjantai 8. tammikuuta 2016

8% vuosituotto?

Markkinointi on helppoa. Varsinkin jos markkinoinnin kohde ei tiedä, mitä on ostamassa. Tämä on tapahtunut minulle muutama päivä sitten. Laitoin 500 euroa likoon kohteeseen, josta en juuri tiedä. Tällä sijoituskohteella on korkeat tuottolupaukset, mutta samalla riski on valtava.

Puhun korkeatuottoinen.fi sivustosta.Jostain internetin syövereistä kyseiselle sivulle eksyin. Korkeatuottoinen.fi on siis nettisivu, jonka kautta voi sijoittaa yrityksen nimeltä Lainasto Oy osakkeisiin. Se lupaa sijoitukselle 8% vuosituoton, eikä kuluja ole. 
Korkoprosentti on ensimmäisiltä kuukausilta 3% ja se nousee pikkuhiljaa ja puolen vuoden kohdalla saavuttaa luvatun 8%. Ensimmäisen puolen vuoden 8%:sta uupuva korko luvataan maksaa takautuvasti korkoprosentin noustessa. Koko sijoitussumman luvataan olevan nostettavissa omalle tilille milloin vain ja sen luvataan maksaa 14 päivän sisällä pyynnöstä.

Korko maksetaan suoraan sijoittajan pankkitilille, eli se ei jää kasvattamaan sijoituksen arvoa eikä korkoa korolle -ilmiötä tässä sijoituksessa synny. Lisää voi toki sijoittaa viidensadan euron monikerran verran. Korkeatuottoinen hoitaa korosta maksettavan veron maksamisen, joka on 7,5% suuruinen 150 000 euroon asti.

Pistin jokunen päivä sitten tuonne sisään minimisijoituksen, joka on 500e. Tätä ennen tein itselleni riittävän tiedonhaun koskien sivuston luotettavuutta, sivuston takana olevan yrityksen menestystä ja sen luottamushenkilöitä. Muiden sijoittajien kommenttien perusteella kaikki korot on aina maksettu ajallaan tilille, eikä muitakaan epäilyttävyyksiä ole ilmennyt.

Sijoittamisen sai kätevästi hoidettua rekisteröitymällä sivustolle verkkopankkitunnuksia käyttäen ja hoitamalla maksun siinä samalla. Teoriassahan on mahdollista etten enää koskaan näe tuota sijoittamaani puolitonnista, mutta uskon, että tähän tilanteeseen vaadittaisiin kyseisen yrityksen todelliset taloudelliset vaikeudet, jopa konkurssi. Ja sitä en odota ihan lähipäivinä tapahtuman. (Ehkä se tapahtuukin juuri silloin kuin vähiten odottaa.)

Tulen pitämään teidät ajan tasalla Korkeatuottoisen toiminnasta. Jos yksikin korko jää maksamatta taidan vetää pääomani omalle tilille muita sijoituskohteita varten. Tämä ei ollut suinkaan viimeinen sijoituskohteeni, josta minulla on blogiin kirjoitettavaa. Tämän kirjoitussession haluan kuitenkin nyt lopettaa toivottamalla lukijoille hyvää sijoitusmenestystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti